Koffie met thee is minder lekker

Spannend (3)

Ik ben verliefd.

Wist niet dat het kon, verliefd worden op een huis. Of een stekkie. Op een plekje voor jezelf. Maar toen de deur openging, en het huis me vriendelijk onthield, was ik eigenlijk al over de streep. Kom maar hier met dat contract, en wanneer krijg ik de sleutel.

Gelukkig heb ik een vriendin die daar iets anders mee omgaat. Die wil eerst even denken, overleggen, en no eens denken. En dat is goed. Moet wel een beetje afgeremd worden hierin denk ik. Zodat we er achteraf niet achter komen dat we dom gehandeld hebben.

Als het nu door gaat, is er goed over nagedacht. Is alles drie keer doorgerekend, en hebben we er best een tijdje over zitten dubben.

Maar ik vind het gaaf dus. Erg gaaf.

Was zo onder de indruk dat ik eigenlijk vergeten ben om foto’s te maken, van de binnenkant. Wel van de buitenkant (zie hier). En ik heb nog een filmpje gemaakt, zodat U ziet hoe het één en ander in elkaar steekt.

7 Comments

  1. Jurriaan

    Je zit op dat filmpje te hijgen alsof je een man van 70 bent :-)

  2. Riwian

    Is wel een leuk stekkie natuurlijk…..kom ik natuurlijk zeker met lappedag effe een borrel halen…is toch zowat bij JP om de hoek….gnagna……

  3. Sebje

    Toch naast de bank dus… tres kewl!!

    Jammer dat je (nog) geen fotos van binnen hebt. Van buiten ziet het er al goed uit en het is een mooi plekkie natuurlijk. Ook lekker dicht bij het station enzow… Hoop dat het lukt!

  4. Y.....

    Ziet er wel heel cool uit. Mooi oud gebouw. De entree is schitterend! Rustig straatje en toch middenin het centrum. Succes met het nemen van de beslissing.

  5. Rolandow

    @Jurriaan: Ik word ook een dagje ouder! Of “ik ga al bijna dood!” zoals kale bas zou zeggen.

    @Riwian: Dacht je dat ik met lappendag thuis bleef? Het is een geweldig huis natuurlijk, maar met lappendag ben ik gewoon in de stad… Maar er komt ongetwijfeld een housewarming ofzoiets.

  6. CasaSpider

    En, wat vindt ome Ko ervan?
    Gefeliciteerd (als het doorgaat)!

  7. kebra

    Mooie locatie …………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑