Zo. De eerste avond van Beiers Festival zit erop. Elk jaar vraag ik me weer af wat ik er doe, en elk jaar zijn er weer dronken avonden tijdens dit festival.

Nu viel het gisteren opzich mee, toen ik naar huis ging. De tappen waren om 1:00 gesloten, terwijl dit eigenlijk om 1:30 had moeten zijn. Ik diende mijn klacht in bij de kassa, en met de mededeling dat ze het hebben konden zoals ze het krijgen wilde ging ik naar huis. Jammer hoor. Scheelt een boel omzet.

En sja, dan ben je dus nog voor 2:00 in de stad. Zijn de kroegen nog open. Zo ook de kroeg onder mij.

En toen werd het laat. Later. Laatst. Volgens mij een uur of acht. Weet het niet precies meer. Na de tweede Glenn Fidich vond ik het verstandiger om naar bed te gaan. En waarschijnlijk was ik niet de enige die dit verstandiger vond.

Vanavond moet ik weer. En ik heb nachtwacht dienst. Dat betekent dat je na het feest een paar uur op de tent moet letten. Om vier uur word ik afgelost.

Gezien mijn huidge staat van verkeren vraag ik me af of dat wel goed komt. Waarschijnlijk moet er even een biertje in, en dan lukt het wel. Maar laat ik eerst maar eens mijn biefstukje en sla gaan maken, dan zien we dan wel verder.

Vooralsnog is het allemaal behoorlijk wazig in mijn hoofd. Heb het idee dat ik scheel kijk.

En voor jullie zal ik vanavond de cam maar eens meenemen :-)