Koffie met thee is minder lekker

Acda en de Munnik


Foto’s maken in het donker is kennelijk onmogelijk met mijn camera, dat blijkt wel weer. Hoewel het met een statief ongetwijfeld wèl goed was gegaan.

De wat grotere versies van de foto’s zijn dan ook niet de moeite waard om te laten zien.

Moeilijk om te omschrijven hoe het was, verder. Het was simpel. Geen decor, en de opstelling was als in de oefenstudio. Zien jullie dat ook eens een keer, grapte Thomas.

Grappig was het ook wanneer Thomas zich te laat realiseerde dat hier een mondharmonica solo kwam. Dat ging de vorige optredens ook al zo, vertelde hij toen het nummer af was gelopen. Dit keer had hij hem uiteindelijk wel te pakken, en nog goed om ook.

Was hij blij mee. Want een mondharmonica verkeerd om geeft ook wel solo’s, maar niet geheel zoals hij ze bedoeld had. Dus had hij er stickertjes opgeplakt met links en rechts. En in zijn achterzak gestoken, zodat hij hem vast bij zich had.

En dat was dus niet slim, merkte Paul op. Nee, dat was niet zo slim. Trots liet hij zijn instrument zien toen hij hem eenmaal te pakken had. Om te laten zien dat hij niet ongegeneerd aan zijn kont zat te krabben, legde hij naderhand uit. Hij moest wel laten zien dat het om een mondharmonica ging.

Het solootje werd nog even versneld overgespeeld. We hadden toch recht op de hele solo.

Verder vond ik het mooi. Ook de nieuwe nummers vond ik mooi. Ik merkte dat ik af en toe meer op dingen zat te letten dan op de tekst, maar dat komt dan nog wel. En het voetbal lied, daar verstond ik maar weinig van. Ging een beetje snel. Dus die moet ik nog maar eens op CD beluisteren.

Al met al was ik blij dat ik erbij was. Hoewel het kaartje veel te duur betaald was. Dat hebben die jongens goed gedaan op het forum. Ben d’r jaloers op, eigenlijk.

In oktober wil ik dan ook zeker naar de voorstelling. Kijken wat er nou uiteindelijk van geworden is. Ben benieuwd!

1 Comment

  1. Anonymous

    kom er niet eens in voor :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑