Koffie met thee is minder lekker

B r e e d b e e l d

Daar is hij dan, eindelijk. Gratis bij een abbonement van T-Mobile. Het was even een gedoe om op te halen.

Neem een grote auto mee, stond erop het papiertje. Je moest de tv namelijk zelf ophalen. Een Volvo S40 bleek echter niet groot genoeg. Althans, niet met doos en al eromheen. Bij de tweede poging (tv uit de doos) ging het beter.

Dus nog even gauw instellen gisteren, en nu staat ie er dan… Voor het besef van de inmense grootte (vinden wij dan), heb ik er maar even een cdtje op gelegd.

Je bent toe, aan een daewoo.

2 Comments

  1. Annette

    leuke tv, maar T-mobile sucks! Big time! ik heb nu 1.5 jaar T-mobile ik heb al 4 keer een storing gehad waardoor ik gewoon helemaal niet bereikbaar ben en de laatste storing duurde een week!!! En niet gewoon een storing, nee een hele nare. het begon vorige vrijdag, geen ontvangst, geen operater logo in je telefoon scherm, duidelijk niet bereikbaar. prima, das onhandig maar wel duidelijk. Vervolgens heb ik een week lang, tussen de 2 en 4 streepjes ontvangst gehad, operator logo in beeld, maar NIET bereikbaar. soms kon ik een minuut bellen. maar meestal gewoon niet. das handig hoor. geen vaste lijn, geen internet………en geen mobiel, dus niet bereikbaar. maar goed, leuke tv :)

  2. Rolandow

    Ik zou zelf ook niet gauw voor T-Mobile kiezen. Maar Mijke heeft het al een jaar en was er best tevreden mee.

    Dus dan is zo’n tv mooi meegenomen natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑