Koffie met thee is minder lekker

Kriebels

Zojuist is de meneer van de Dela langs geweest. Ik word binnenkort een jaartje ouder, en vanaf dat moment kan ik niet meer op de polis van mijn ouders. Dus die moest worden overgezet.

Of je even wilt kiezen welk pakket. Basis, dan heb je alleen de uitvaart en verder niet, een middelpakket, waarbij je geen eigen steen krijgt, of superdeluxe met alles erop en eraan.

Kriebels.

Gatverdamme, daar wil ik helemaal niet over nadenken!

Hoewel de opzich normaal is, en goed is om die dingen op tijd te regelen, voelt het toch wel heel erg gek. Alles is nu geregeld, je kunt nu met een gerust hart doodgaan.

Mijn graf blijft 20 jaar bestaan, met recht op verlenging. En er kunnen drie personen in, voegde hij er nog even aan toe.

Nu ik dit schrijf heb ik nog steeds kriebels.

Heel vreemd dit. Heel vreemd.

Binnenkort krijg ik de polis op gestuurd, en daarbij kan ik dan een wilsverklaring doen die ze moeten uitvoeren. Die overruled de wensen van de nabestaanden dus.

Kriebels.

5 Comments

  1. Gonbon

    Goed dat je het gedaan hebt, ook al is het nog zo vreemd en ben je nog niet oud en krakkemikkig.. Ik weet uit ervaring dat het ineens op kan houden, zonder enig voorteken. Ik ben 26 maar ik heb al een polis lopen vanaf mijn 21e.

  2. De Schulpjes

    Hoe raar het ook is, zo’n polis bespaart de nabestaande een hele hoop ellende.

  3. Dude

    Blijf dan maar gewoon nog een tijdje leven Ro. Is ook veel leuker.

  4. karin

    Heb ooit ook zo’n mannetje van de Dela over de vloer gehad. Elke keer als ik die rekening in mn brievenbus zie liggen word ik pijnlijk met mn neus op de feiten gedrukt: life is what you make of it, life is short, life is rich and then you die…
    *zucht*

  5. paul

    Geeft je leven weer eens een andere dimensie: alles gaat voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑