Koffie met thee is minder lekker

De IRC goden :)

Geweldig joh…

Al een tijdje toef ik op #holland, op Undernet. Gewoon omdat het daar druk is, daar veel mensen komen. Dus af en toe zijn er nog wel eens leuke gesprekjes te vinden.

Als het tenminste niet verder gaat dan het weer, of over wat je gisteren gegeten hebt. Ga je het over serieusere zaken hebben, zoals geloof, politiek, maatschappij, dan heb je kans dat je al gauw een paar mensen tegenover je hebt.

Opzich geen probleem, maar binnen mum van tijd lig je eraf. Met een ban.

Kijk, nou heb ik opzich niks tegen een ban. En ik heb opzich ook wel wat beters te doen dan me druk maken om een irc channel. Maar toch. Het is niet eerlijk als je iets gebeurd wat niet terrecht is.

Zo ook vandaag. Er komt een pakistaan binnen, die vraagt of er nog meer pakistanen zijn. Ene laurette reageert met “Yeah, I’m from Pakistan. And I have big breasts”. Haha. Geweldig. Een vrouw die van te voren vast de woorden uit z’n mond neemt.

Dus ik zeg “Yeah, and she wants to fuck too”. Maar oh jee, dat zijn natuurlijk woorden die niet kunnen! Hatsee, een uur verbannen van het kanaal. Terwijl er toch ook de mogelijkheden zijn om alleen te schoppen, of om er 5 minuten van te maken. Dan is het opzich wel duidelijk.

Maar nee, dat gaat niet. Normale weg wat mij betreft: okay, ik had geen “fuck” moeten gebruiken, laat me nu maar weer terug :-). Sja, ik bedoel, we kunnen er lang of kort over praten, maar blijkbaar is dat woord zo erg dat het niet mag, nouja goed, dan gebruik ik dat niet meer. Point taken.

Maar nee. Twee opperhoofden beslissen anders. Weet je wel dat er kindjes van 9 of 10 jaar kunnen zitten?

Ohja, tuurlijk. Diezelfde kindjes die www.sex.nl nooit zullen intypen, en die het woord “fuck” nergens anders zullen tegen komen. Puur in dit channel worden hun zieltjes verpest. Verpest door Rolandow!

Nu worden er de laatste paar dagen ook mensen gelijk bij binnenkomst afgetrapt omdat ze ruzie hebben gemaakt met De Goden. Dat mag natuurlijk ook niet. Net als rechters hebben ze gewoon altijd gelijk. En zo niet, dan toch.

Zie >hier< de uitleg.

Ik heb het protocol gevolgd hoor. Eerst degene die me gekickt had enzo. En toen dat niet bleek te werken naar Paula.

Geloof dat ik nu dus naar Beany moet. Maar ach, laat ook maar zitten. Het is jammer dat zo’n goedlopend kanaal zo streng wordt gehouden, volgens mij kan het veel gezelliger.

Jammer.

Update (15:27): Oh, ik geloof dat ik nu ook bij het clubje hoor die ruzie heeft gemaakt met de ops. En dan sta je voorlopig op de blacklist. Denk ik.

Gelukkig zijn er nog wel wat shells voorhanden.

2 Comments

  1. Beany

    Kan je mij de log sturen, dan kijk ik er even naar…

  2. sebje

    Snelle response-tijd zeg!

    Zelfs voor een ops ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑