Koffie met thee is minder lekker

Reis

Zo, dat was lachen zeg. Wat een vreselijk gezonde dag.

Na het terras hebben we zowaar de klimduin beklommen. Helemaal bovenaan kwamen we een bordje tegen met waar “torenpad” op stond. SJa.. is het nou een pad die je in de toren vindt? Of is het een tor en pad die porno aan het hebben zijn.

We wisten het niet en zijn door gelopen. Ondertussen doorkletsend over The Blair Witch project. Dat we hier ‘s nachts maar eens moesten gaan kamperen.

Via het bos weer terug gelopen naar onder de klimduin. We wilden nog even naar het strand. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik had mijn helm in de auto van Jeroen gelegd, die 20 meter verderop op een parkeerplaatsje stond. Mijn motor stond op de stoep, vlakbij het terras waar we zaten. Om nu helemaal naar de auto te lopen, terug te lopen, en dan weer naar de auto toe te rijden leek me wat nutteloos. Dus motor maar meteen meegenomen.

Uiteraard politie achter me. En uiteraard geen mazzel. Hij heeft de hele weg achter me gereden, zag dus hoe rustig ik reed, maar vond het evengoed nodig een bekeuring uit te schrijven. Wat zou het uitmaken of je 3 meter of 3 kilometer zonder helm rijdt? zo was de redenatie van deze moraalridder.

Fuck op. Zijn kop was echt zo’n kop van een verrader. Gnagna, we hebben er weer eentje. Iemand die behoorlijk plezier had in het uitschrijven van bonnen. Weer Iets Goeds gedaan. Wat een pisaap zeg.

Ik reed super voorzichtig, vele male voorzichtiger dan de scooters en brommers die er rond scheuren. Hij volgde me tot aan het parkeerterrein waar de auto stond, dus hij wist waarvoor ik er heen ging. En toch bekeuren. Homo. Flikker. Twee (of drie, dat weet ik effe niet meer) envijftig euro achteruit. Kassa. Dank u wel.

Naar het strand gereden alwaar de verhalen los kwamen. We waren de drie jongens van Bontekoe. En we waren Frodo, op zoek naar de ring. Gevaarlijke eilanden trotserend, en ons niet uit het veld laten slaan door drijfzand. Ja, echt, drijfzand. Hele ervaring was dat. Hilarische momenten.

Verder nog de zon zien ondergegaan. Jemig, wat gaat dat hard zeg. Zeker aan het eind zie je hem gewoon de zee in zakken. Het werd meteen tien graden kouder, en we gingen maar eens op huis aan.

We zullen wel lekker rozig zijn straks.

Fotootjes (met de mini cam welliswaar) staan zodirect online. Waarom zoveel van dezelfde? Welnu, omdat er dan vast altijd wel ééntje bij zit die scherp is.

Op foto’s 129, 130 en 131 ziet u overigens de sperma van Neptunus terug. Hij die het land weer vruchtbaar heeft gemaakt, opdat de mensheid kon blijven bestaan en zelf zijn eten kon verbouwen. Ofzoiets.

Binnenkort nog een keertje doen!

3 Comments

  1. jurian

    was echt super, volgende keer alleen naar een ander strand, denk niet dat we hier nog welkom zijn :)

  2. Jeroen

    Was zeker leuk. Beetje koud alleen, maar door het aanhoren van fantastische historische verhalen vergat ik de kou een beetje! :D

  3. jurian

    mijn voetjes waren voornamelijk koud, maar dat kwam natuurlijk door het drassige vruchtbare land…. of gewoon door het koude water…. mmmh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑