Koffie met thee is minder lekker

Quanta kosta

Dolgelukkig. Hij is weer heel! Het arme kapje dat een centimeter verschoven was zit weer op zijn plaats. Die paar krasjes, ach, die zie ik niet eens meer.

Hij trilt wel wat meer onder het rijden. Maar dat zeg ik dan wel tijdens de kleine beurt, over 3000 kilometer (zo’n 5 á 6 weekjes).

De voorste schijfrem is ook vervangen. Viel binnen de garantie. En mijn automatisch-ketting-druppelaartje zit ook weer op z’n plaats. Een last minder, zullen we maar zeggen.

De beugeltjes zijn weer bijgebogen. Inclusief mijn schakel pedaal, die eigenlijk net lekker zat nu. Zal toch eens moeten bekijken hoe ik dat ding bijgesteld krijg, maar anders doe ik dat morgen gewoon even met collega jasper. Die heeft er vestand van.

Verder ben ik uitermate tevreden. En in plaats van de honderden euro’s waar ik eerst bang voor was: 110 eurootjes. Hatsee. Daar durf ik nog wel een keer voor onderuit te gaan.

Doet het niet, hoor.

Ik ben weer dolgelukkig! :-)

2 Comments

  1. SJJ

    Omdat ik je ken zeg ik: “fijn voor je…”
    Als ik je niet zou kennen zou ik zeggen: “who gives a fuck!”
    Het is bijna weer lente, dus nu even geen motor meer a.u.b. Het ziet er al weer zwart van buiten. Ga maar ‘s bij Nico kijken als er een schaap met 5 poten wordt geboren. Camera dan wel mee, en op de fiets!
    ps: schiet u ook mensen dood in opdracht? Zo ja, wat gaat me dat dan kosten?

  2. Rolandow

    I don’t give a damn fuck who gives a fuck.

    Ik ken wel iemand die in opdracht doodt. Hadden we het ooit eens over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑