Koffie met thee is minder lekker

File not found

Geweldig! File? Wat file! Tussen die twee auto’s is ruimte zat!

En zo ging ik met een relaxt gangetje langs alle auto’s. Wat moeten ze jaloers geweest zijn. En ik vond het geweldig. Zo lijk je ineens veel sneller te zijn, terwijl als je 120 rijdt, je eigenlijk juist sneller gaat.

Beetje jammer is, dat je niet moet vergeten op de afslagen te letten. Ik vond het bordje al zo gek: Coentunnel 1 KM. Ik dacht, wat leuk, ze geven nu vast aan hoeveel file er voor de coentunnel staat zodat je het misschien kunt ontwijken. Ofzoiets.

Had niet echt verwacht dat ik even later zèlf onder de Coentunnel door zou rijden. Dat was niet helemaal de bedoeling. Dus dan maar de eerste afslag er weer af, beetje omrijden en de snelweg weer op. Hierbij drongen haaientanden niet zo erg door tot mijn hersenen waardoor ik bijna een vrachtwagen gekopt had. Ook niet effe afremmen als je ziet dat ik denk door te mogen rijden, nee hoor, stoom maar door.

Goed. Toen vers twee. Bij mokum motors zien te komen, in de binnenstad. Gelukkig was ik goed voorbereid en zat de routebeschrijving redelijk in mijn hoofd.

Vervelend wordt het dan als je dingen mist, waardoor je ineens ergens staat wat in die hele route beschrijving niet voor komt. De Amstel, daar was ik. Vorige keer was ik een straat uitgereden waardoor ik bij de Amstel kwam, dus opzich dat ik goed!

Op de Woustraat toch maar even bellen. Zat er inderdaad niet ver naast, moest een blok verder zijn. Nouja. En zo leren we Amsterdam steeds beter kennen. Gezellig hoor.

Bovendien ging de terugweg nu een stuk beter dan de vorige keer, toen ik mijn motor kwam ophalen.

Moraal van dit verhaal: ben nog steeds blij met m’n motort.. :-)

1 Comment

  1. batman

    Het idee dat hun stilstaan en jij rijdt is zooooo cool.:-) Maar pas op ..er zijn er altijd wel een paar die zich ergeren aan die kl.te motorrijders en dus niet aan de kant gaan of van baan veranderen zonder knippertje en zonder in de spiegel te kijken. Maar verder is het zo relaxed op de motor in de file. En laat die auto’s maar lekker staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑