Koffie met thee is minder lekker

Borden

Zo, dat ging vanochtend tenminste een stuk beter dan de vorige keer.

Misschien scheelt het ook dat ik nu van Sylvia les kreeg. Of dat Sylvia nog niet bijna tegen me opgebotst is. Of wat dan ook, hoe dan ook, mijn dag was gewoon een stuk beter dan de vorige keer. Relaxter.

Als ik er zo over na denk ging er niet eens zo heel veel mis. Ik sneed een stukje van de weg af, maarja, wie gaat er dan ook een afslag maken midden in een bocht? (Voor de kenners van Hoorn: aan het eind van ‘t Keern).

Overigens had ik allang gezien dat er niks aan kwam, dus ik vond het zonde om helemaal mooi een bocht te maken. Hup, gewoon een stukkie over de andere baan heen, veel sneller.

Verder had ik een 30 km bord gemist. Omdat ze aan de weg bezig waren ofzo. Ik bleef lekker 50 houden. Beetje snelheid hoor, kom op zeg.

Oh, en dat was ook bij het Park Schouwburg. Is ook allemaal 30 km-zone schijnt het. Maar dan vind ik 40 ook wel kunnen. Doe je op de brommer ook, nietwaar?

Volgens mij was dat eigenlijk het enige. Ze heeft er zelf ook niet veel meer van verteld.

Wat wel ERRRGGG schrikken was, was het feit dat mijn knipkaartje weg was. Het is gebruikelijk dat je van te voren 10 lesuren inkoopt, voor het luttele bedrag van 365 euro.

Gelukkig vertelde Sylvia dat het niet zo’n ramp is. Er wordt in de computer opgeslagen hoeveel kaarten je hebt gekocht, en hoeveel lessen je hebt gehad. Dus eigenlijk weten ze zo al wat je wel en niet betaald heb, aan het eind van de opleiding. Die kaart is meer voor jezelf om bij te houden hoeveel credits je nog hebt.

Geluk bij een ongeluk, want ik heb totaal geen idee waar hij gebleven is. Had hem laatst nog in mijn portomonaie. Misschien is hij er uitgevallen bij Powergym.

Nouja.. volgens Sylvia moet het wel kunnen, 23ste afrijden. Geeft toch weer wat hoop :-).

2 Comments

  1. Suffie

    Ben je bekend met het fenomeen “bidden?”

  2. Rolandow

    Ja, wel eens van gehoord ja.

    Doe ik niet aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑