Koffie met thee is minder lekker

Oud en Nieuw

Jeetje. Dat zijn best veel foto’s geworden zeg. Ik denk niet dat ik daar een mooi rond verhaal van kan maken hoor. Dus, laat ik maar gewoon de omschrijvingen neerzetten ofzo. Misschien een verhaaltje waar nodig. Weet ik veel.

We begonnen het feest dus bij Stefan en Ellen thuis. Dat was zeer gezellig natuurlijk.

We deden wat 31-en, en later werd er ook nog gedart. Paula had ik natuurlijk ook meegenomen, hier en hier.

Toen het twaalf uur was ging de kurk van de fles en werd de champagne ingeschonken. Stefan was een soort van vuurwerk-bob. Hij moest de boel aansteken. Dat deed hij goed.

Vuurwerk, vuurwerk, vuurwerk, vuurwerk, vuurwerk, vuurwerk en nog eens vuurwerk.

Henco mocht zelf ook nog een sterretje aansteken. Nog voordat hij opgebrandt was, gooide hij hem dan de lucht in. Een nieuw soort vuurwerk, denk ik.

Hierna was het tijd om naar CharlieS te gaan, waar het lekker druk was zoals je kunt zien. Eric wilde ik ook nog op de foto nemen, maar hij was net omgedraaid. Bummer.

Ons aller vriend Bas kwam nog even kijken. Hij liet het bier zich goed smaken zeg maar. En terecht.

Wie kwamen we nog meer tegen? Jos en Jannie natuurlijk. De ouders van Peter natuurlijk, dat zie je zo. Overigens ook van de al eerder genoemde Bas.

Dan hebben we daar Faar en Rinske nog, die zeer gedetailleerd op de foto moesten, blijkbaar. Rinske had ik al eerder gezien, samen met Kees. Jaja, wat een gezellige boel nietwaar?

Broertje Jurriaan kwam nog binnen. Hij was van plan gauw weg te gaan, vandaar dat hij zijn jas maar aanhield denk ik. Was niet erg gelukt. Toen Fenny naar huis ging, stond hij er nog. Zijn vrienden (rechts van hem) waren er zelfs maar bij gekomen.

Paula en Cindy waren een concert aan het geven. Gelukkig stond de muziek hard genoeg.

Ondertussen zag Wout het allemaal niet meer zo zitten geloof ik. Hij deed in ieder geval goed alsof.

Tussendoor was ik nog even naar het duppie gelopen. Dat is een kroeg aan de overkant. Hier zit Annette dan weer vaak, de vriendin van Louwrens. En Louwrens loopt stage in Suriname. En die vroeg me dus even wat foto’s van Annette te maken. Zodat hij daar ook wat fotomateriaal had. Kan hij er weer een leuk achtergrondje van maken. Oh, en ja, het is die Annette die ook die weblog heeft inderdaad.

Heb ik gelijk maar even kroegbaas Ashar op de foto gezet. Hopelijk schrijf ik zijn naam goed. En er waren natuurlijk nog meer bekenden van Louwrens. Die wilden ook even op de foto.

Ex-klasgenoot Maarten bijvoorbeeld. Of wat te denken van Almar met broertje en vriendin(?).

Zo .. nou .. dan denk ik dat we het meeste toch wel gehad hebben. En toch nog redelijk in verhaal vorm huh? Hoewel het gewoon een opsomming is. Ik moet er nog eens wat voor bedenken. Een foto-album achtig idee misschien. Iets handigs. Nouja, dat komt nog wel dan.

Fleurt het al een beetje op, zo? Ik vind van wel. Morgen foto’s van het werk. Ook gezellig toch?

1 Comment

  1. poekie

    Heej!! dat ben ik :)) *hihi* Zijn wel enge foto’s hoor!! Je stond ook in eens voor mijn neus, maar ik geloof dat mijn vriendje er blij mee is, en dat is het belangrijkste :) *hihi* Maak nog maar een keer foto’s als ik nuchter ben, want dat was ik niet meer om 3 uur s nachts met oud & nieuw :)
    Wel super gaaf joh zo’n camera! ik wil ook :) *hihi*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑