Koffie met thee is minder lekker

Rolandow kamer

Had ik jullie mijn kamer al eens laten zien? Nee, natuurlijk niet. Want ik had nog geen camera.. hahaha.

hier heb je zeg maar de computerhoek van mij. De rest van de kamer is niet echt goed voor tentoonstelling. Daar moet wellicht eens wat opgeruimd worden.

Maargoed, dat is dus het mega beeldscherm (ik ben er blij mee ja!) waar ik tegenaan kijk. En het koele toetsenbord dat ik laatst gehad heb.

Iets meer naar rechts, staat mijn oude computer. Nouja, mijn oude computer niet echt, die staat bij mijn broertje, en deze kwam er later bij. Dat vond ik handig om cd’s op te branden.

Voor deze pc had ik namelijk een hele oude P133, en kon ik echt niet computeren en cd’s branden tegelijk. Dus toen ik eens een P100 over had, heb ik de cd-roms (op scsi) overgezet, zodat ik die PC kon gebruiken om dingen te copyeren.

En die heb ik dus in de kast gesodemieterd. Handig huh? Ik vind het er wel grapsig uitzien in ieder geval.

Nou eh .. woensdag ofzo gaan we maar eens wat foto’s maken op mijn werk dan. En de reis erheen, misschien ook wel. Dat wordt nog spannend huh?

2 Comments

  1. Marnixp

    Leuk wel, die Woedend!-sticker. Maar wat een fucking bende in die kamer! Is dat omdat je in je hoofd nou juist zo georganiseerd bent?

  2. Rolandow

    Bende? Wat vreemd, ik heb de rest nog niet eens laten zien.

    Nee, het komt omdat het op mijn werkplek ook zo netjes is. Ik wil dat graag een beetje hetzelfde houden, zodat ik Woedend! niet al te veel mis als ik thuis kom. Snap je?

    Vandaar ook dat 19″ scherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑