Koffie met thee is minder lekker

CharlieS

Okey, hier dan het eerste verslag met foto’s. Een soort foto-verslag zeg maar. Ik was zo handig om mijn camera mee te nemen naar de kroeg. Wat natuurlijk wat risico’s met zich meebrengt, vooral als hij net nieuw is. Toch heb ik het er op gewaagd.

Toen we net binnen kwamen was de boel natuurlijk ongezellig. Bovendien kon ik mijn handen niet stil houden, vandaar de wazige foto denk ik. Of moet ik de camera nog leren kennen?

Gelukkig kwam al gauw de rest er bij, zodat het feest kon beginnen. Marloes kwam ons gelukkig wat te drinken brengen, en natuurlijk gaat ze dan ook zeer fotogeniek poseren.

Kort nadat de gang binnen was, moest ik even mijn foto toestel laten zien. Heel spontaan biedde Henco en Stefan zich aan om op de foto genomen te worden. Beetje experimenteren nog, dus zonder flits genomen. Wat krijg je dan? Juist, een foto die er wat roder uitziet. Vraag me niet waarom. Misschien dat ik er ooit achter kom.

Henco is overigens zowieso zeer fotogeniek zoals je wel kunt zien. Met de Nachthoorns komt hij ook meestal wel op de foto. Het gezicht van de kapel, zullen we maar zeggen.

Na wat geklets enzo, vond Stefan het tijd om de camera eens van dicht bij te bekijken. En dus werd er een foto gemaakt van mij en Ellen wat dan wel weer leuk gelukt is. Kom ik ook nog eens op de foto.

Buiten was het ondertussen behoorlijk aan het sneeuwen wat natuurlijk moest leiden tot een sneeuwgevecht tussen de kroegen onderling. Mijn broertje staat er ook nog op, die in het blauw. Helaas zijn de foto’s wat vaag maar dat mag de pret niet drukken.

Stefan wilde of moest ook nog even alleen op de foto. Voor heel internettend Nederland. Helaas meiden, hij is bezet.

Ha! Daar hebben we Marloes weer die voor ons gaat kijken wat we willen drinken.

Paula (links) en Fenny zijn ook nog een paar keer op de foto geweest. Wat een team huh?

Toen we allemaal genoeg hadden van het drinken, was het tijd om nog even een portie shoarma te halen. En wachten tot het komt natuurlijk.

Overigens is de Shoarma hier best wel goor. Vroeger kwamen we er elke dag, maar ineens gingen ze meer geld vragen. Ook kwamen we erachter dat het gewoon werd opgewarmd uit de diepvries. En ineens was het mistery van de nadorst en stank uit je bek de volgende ochtend ook opgelost.

Een hele tijd waren we hier niet geweest. En niet zonder reden. Waarschijnlijk duurt het ook wel effe voordat ik er weer te vinden ben. Maar voor nu, was het wel effe lekker.

Dus, en hoe bevalt het? Zo’n eerste foto-rapportage? Ik denk dat het wel opvleurt. Ik hou het even zo. Althans, ik probeer meer van die dingen te doen. En dan ook wat scherper te fotograferen, ofzo.

2 Comments

  1. louwrens

    Ziet er vertouwd uit daaro!!
    Doe je ook opdrachten??…dan mag je wel ff het duppie er voor me opzetten…en het tuig van binnen ook wel en poekie uiteraard :))

  2. poekie

    *hihi* ow en poekie ook wel…..Tjahh als ik daar dan toch toevallig rond loop he?! ;)
    *hihi* of ga je me nu controleren??
    Maar Row, je foto’s zijn wel leuk hoor!! kom maar snel langs in Duppie!! Grtz Annetje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑