Ik vond het toch een beetje stil hier, dus dan moeten we maar eens de moeite nemen om wat neer te zetten huh? Ik zag aan het bezoekersaantal dat er toch wat mensen geweest waren :-)

Ondertussen is er nu voetbal bezig. En ik probeer met deze brakkige internet verbinding hier wat neer te zetten. Net zat er een klant op de server, die de computer al uit had gezet waardoor wij allen geen internet meer hadden. Flauw huh?

Mijn notitie blokje ben ik dus nog steeds vergeten te kopen. Ik zei nog zo, ik heb een notitie blokje nodig, ik zei het nog zo. Nouja. Nu wordt het dus wel lastig om een uitgebreid verslag te gaan maken. Ik zal het daarom maar even in het kort neerzetten, voor ik het vergeet. Dan kan ik het des noods verder uitwerken als ik terug kom.

Had ik al verteld dan de i op een heel andere plek zit? De I zýt vervolgens wel weer op zijn plaats, heel verwarrend. Laten we het over tekens als komma’s en vraagtekens maar helemaal niet hebben.

Okay, de verkorte versie dus.

zaterdag
Vliegdag. Gelukkig had ik weinig last bij het landen. Op zoek naar een pinautomaat, en door de eerste de beste restaurant-propper meteen beetgenomen.

zondag
Een beetje bij het zwembad gehangen. Ontzettend veel vliegen in onze kamer, waardoor we erg slecht geslapen hebben. Het centrum ingeweest, waar we hebben gemerkt dat ook de winkels proppers hebben.

maandag
Gisteren dus, als het ware. We zijn toen naar Efes geweest, gelijknamig aan het bier wat je hier voor 1 miljoen (=2 gulden) krijgt. Lekker halve liters overigens. Naar het huisje van Maria geweest, maar daar vertel ik later wel meer over.

dinsdag
Naar het strand geweest, ladies beach. Ik vond er weinig noemenswaardige ladies, maar verder heerlijk water. Warmer dan het zwembad nog. Alleen dat zand he? Dat gaat mensen tegen staan, en dan willen ze weer terug :-)

woensdag
Vandaag, dus. Beetje bij het zwembad gehangen. Dinsdagavond hadden we een supermarkt gevonden die anti muggenspul verkocht. Geen mug gehoord, dus lekker uitgeslapen ook.

donderdag
Morgen, dus. Gaan we waarschijnlijk naar Aqua park ofzow. Daarover dus later meer!