Koffie met thee is minder lekker

Bijna vakantie

Oi oi. Wat een gebeurtenissen. Voor de log komt het een beetje klote uit allemaal. Het is namelijk zo dat we midden in een verhuizing zitten. En ik kan de server dus niet verplaatsen, en dus is deze site straks uit de lucht.

Maar daar weet ik gelukkig wel wat op. Ik ga een mirror maken bij mijn thuis. Dan gaat het misschien niet zo snel, maar ach, zoveel bezoekers heb ik toch nog niet .. Maar de bezoekers *die* ik heb, of de mensen *die* hier willen komen in de tussentijd, moet ik natuurlijk wel wat te bieden hebben.

Goed plan dus, die weblog, mirrorren, leek mij. Komt allemaal wel goed.

Sja, door die ellende in Amerika had ik weinig te loggen eigenlijk enzo. Of geen zin, of geen tijd, of allebei. Kan dat, allebei? Ja, dat kan. Tijdens het verhuizen heb je geen tijd, maar ook geen zin.

Er gingen wel weer allerlei dingen door m’n hoofd die me leuk leken om te loggen. Van die onzin stukjes, zeer persoonlijk getint enzo. Ik ben ook van mening dat ik een klein notitieblokje moet gaan aanschaffen ofzo.

Het is vaak ‘s nachts / ‘s avonds dat ik idee-en heb, die ik dan de volgende ochtend deels of helemaal vergeten ben. Jammer is dat.

Bovendien komt het tijdens de vakantie misschien wel van pas. Gewoon effe wat steekwoorden neerkrabbellen, en dan moet ik toch genoeg hebben om over te schrijven straks?

We zullen zien. De tijd zal het leren.

Als de tijd leert, leren we al een hele tijd trouwens. Zeker 2001 jaar al. Hm.

2 Comments

  1. Jurriaan

    En je broertje zich maar afvragen waar zijn bandbreedte heen gaat… Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie wordt er straks het langzaamste van het land?

  2. Rolandow

    Als het goed is heb ik de scripts zo aangepast, dat de woedend router zijn ip doorgeeft. Dus dan zou het werken, tenzij ze hem niet goed aangesloten krijgen ofzo.

    Nouja, voor die kleine tijd lijkt het me makkelijker om hem thuis te hosten. Maar misschien heb ik er helemaal geen tijd voor :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑