Koffie met thee is minder lekker

Nieuwe week

Ha! Het is weer maandag, dus een nieuwe week. Deze site is nog niet helemaal af. Er moet nog een reageer dinkie bijkomen, en verder moet ik nog steeds goed studeren hoe die andere webloggers dat toch doen. Het lijkt wel een apart wereldje! En het lijkt mij onwaarschijnlijk dat ik de tijd en energie heb om op datzelfde niveau te komen.

Nouja, aan de andere kant heb ik altijd al een site willen hebben waar je gewoon je eigen hersenspinsels kwijt kunt. Al schrijvend vind ik het wel leuk om te filosoferen. Nouja, we zien wel waar het schip strandt!

Tips van de echte webloggers zijn natuurlijk altijd welkom, als ze hier ooit terecht komen that is. Heh, ik durf op dit moment nauwlijks Retecool ofzo op de hoogte te stellen, dan word ik vast genadeloos afgekraakt.. :)). En terecht waarschijnlijk. Nouja. Enough, ik ga nog effe wat aanpassen enzo zodat ik reakties kan krijgen hier.

1 Comment

  1. Dave

    De meeste leraren zijn belachelijk.
    Omdat ze niet overeind blijven in het bedrijfsleven gaan ze maar voor de klas staan en om te compenseren dat ze nooit meer iets bijleren en niets weten gaan ze intelligent doen.. fuck die lamers.. ze kunnen nergens over meepraten maar denken dat als je wat boeken gelezen hebt een wat kunstenaars kent dat je het gemaakt hebt…
    Ze stinken ook als ze op de wc zitten :)

    Groeten,

    Dave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Rolandow.COM

Theme by Anders NorenUp ↑